Yhteystiedot

Helsingin You`re a gift –nuorisotila

Helsingin You`re a gift –nuorisotilamme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsinkiä osoitteessa Keskuskatu 54B. Tiloihimme on helppo tulla: ratikat 54E, 56F, 58U sekä 98H pysähtyvät nuorisotilaamme vastapäätä Keskuskadun pysäkille ja bussit 51A, 51B, 42A sekä 43A pysähtyvät noin 100 metrin päähän nuorisotilastamme pysäkille Keskuskadun puisto. Kävele mäkeä ylös ja löydät tilamme mäen päältä. Jos tulet junalla tai metrolla muualta Helsingistä tai Helsingin ulkopuolelta, jää pois Rautatientorilla ja jatka matkaa joko bussilla 51A tai 51B tai raitiovaunulla 54E, jotka lähtevät rautatieaseman edessä olevilta pysäkeiltä.
Helsingin You`re a gift –nuorisotilamme on kooltaan 400 neliötä. Meillä on myös piha-alue, jossa voit kesäisin pelata jalkapalloa tai koripalloa. Talvisin pyrimme jäädyttämään piha-alueen kentälle luistelujään. Helsingin You`re a gift -nuorisotilojen toiminnan pääpaino on rennossa yhdessä olossa. Tiloissamme voi pelata biljardia, Play Station 4 –pelejä, pingistä ja useita lautapelejä. You`re a gift -nuorisotilastamme löytyy myös kahvila, josta voi ostaa edullisesti kahvia, teetä, mehua sekä pieniä herkkuja tai pientä välipalaa, kuten voileipiä. Kahvilan tuotoilla ylläpidämme osaltaan nuorisotilojemme toimintaa. Voit tulla tiloihimme myös vain oleskelemaan tai lukemaan lehtiä. Meiltä löytyy myös englannin, ranskan ja arabiankielisiä nuorten lehtiä! Järjestämme tiloissamme säännöllisesti myös yhteistä tekemistä, kuten askartelu- tai peli-iltoja. Erikoisuutemme ovat suositut somalialaiset kokkausillat, jolloin valmistamme herkullista somalialaista ruokaa. Löydät tarkemman infon näistä yhteisistä hankkeista nuorisotilan ilmoitustaululta.

Helsingin You`re a gift –nuorisotila on avoinna maanantaista perjantaihin kello 14-21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-21. Voit soittaa meille nuorisotilan aukioloaikoina numeroon +358 78909876. Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen Helsinki@youreagift.fi . Voit ilmoittautua järjestämiimme You´re a gift –keskustelutilaisuuksiin soittamalla johonkin nuorisotiloista, ilmoittautumalla tilaisuuteen sähköpostitse tai vierailemalla paikan päällä, jossa voit ilmoittautua ohjaajalle. Huomioithan tilaisuuksien viimeisen ilmoittautumispäivän!

Espoon You`re a gift –nuorisotila

Espoon You`re a gift –nuorisotilamme sijaitsee Espoon Leppävaarassa, jonne on hyvät junayhteydet ympäröivistä kaupungeista. Jää pois Leppävaaran asemalla ja kävele pitkin Pääskysentietä, kunnes tulet toimipisteemme osoitteeseen Pääskysentie 23E. Kävelymatka on noin 100 metriä.
Espoon You`re a gift –nuorisotilamme on kooltaan 350 neliötä. Meillä on myös piha-alue, jossa voit kesäisin pelata jalkapalloa tai koripalloa tai pelata vaikkapa Mölkkyä. Espoon You`re a gift -nuorisotilojen toiminnan pääpaino on rennossa yhdessä olossa. Tiloissamme voi pelata biljardia, Play Station 4 –pelejä, pingistä ja monia erilaisia lautapelejä. You`re a gift -nuorisotilastamme löytyy myös kahvila, josta voi ostaa edullisesti kahvia, teetä, mehua sekä pieniä herkkuja tai pientä välipalaa. Voit tulla tiloihimme myös vain oleskelemaan tai lukemaan lehtiä. Meillä on laaja valikoima englanninkielisiä nuorten lehtiä! Järjestämme tiloissamme säännöllisesti myös yhteistä tekemistä, kuten leffa- tai peli-iltoja. Löydät tarkemman infon näistä yhteisistä hankkeista nuorisotilan ilmoitustaululta.
Espoon You`re a gift –nuorisotila on avoinna maanantaista perjantaihin kello 15-21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-21. Voit soittaa meille nuorisotilan aukioloaikoina numeroon +358 78909877. Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen Espoo@youreagift.fi . Voit ilmoittautua järjestämiimme You´re a gift –keskustelutilaisuuksiin soittamalla johonkin nuorisotiloista, ilmoittautumalla tilaisuuteen sähköpostitse tai vierailemalla paikan päällä, jossa voit ilmoittautua ohjaajalle. Huomioithan tilaisuuksien viimeisen ilmoittautumispäivän!

Vantaan You`re a gift –nuorisotila

Vantaan You`re a gift –nuorisotilamme sijaitsee Ilolassa osoitteessa Ilolanraitti 79 A. Voit tulla meille helposti busseilla 56T, 59O sekä 90E. Jää pois Ilolanraitin pysäkillä, joka sijaitsee vastapäätä nuorisotilaamme.
Vantaan You`re a gift –nuorisotilamme on kooltaan 650 neliötä. Sisätiloistamme löytyy liikuntasali, jossa voit pelata sählyä sekä sisäfutista tai koripalloa. Vantaan You`re a gift -nuorisotilojen toiminnan pääpaino on rennossa yhdessä olossa. Tiloissamme voi pelata biljardia, Play Station 4 –pelejä, pingistä ja useita kivoja lauta- ja korttipelejä. Jos haluat oppia pelaamaan shakkia, pyydä jotakuta ohjaajistamme opettamaan sitä sinulle! You`re a gift -nuorisotilastamme löytyy myös kahvila, josta voi ostaa edullisesti kahvia, teetä, mehua sekä pieniä herkkuja tai pientä välipalaa, kuten vohveleita. Voit tulla tiloihimme myös vain oleskelemaan tai lukemaan lehtiä, joita meiltä löytyy monipuolinen valikoima. Erikoisuutemme on manga-lehtikokoelmamme. Järjestämme tiloissamme säännöllisesti myös yhteistä tekemistä, kuten kokkaus- tai peli-iltoja. Löydät tarkemman infon näistä yhteisistä hankkeista nuorisotilan ilmoitustaululta.
Vantaan You`re a gift –nuorisotila on avoinna maanantaista perjantaihin kello 12-21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9-21. Voit soittaa meille nuorisotilan aukioloaikoina numeroon +358 78909878. Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen Vantaa@youreagift.fi . Voit ilmoittautua järjestämiimme You´re a gift –keskustelutilaisuuksiin soittamalla johonkin nuorisotiloista, ilmoittautumalla tilaisuuteen sähköpostitse tai vierailemalla paikan päällä, jossa voit ilmoittautua ohjaajalle. Huomioithan tilaisuuksien viimeisen ilmoittautumispäivän!

Tervetuloa You`re a gift –nuorisotiloihimme sekä järjestämiimme keskustelutilaisuuksiin! Tehdään yhdessä maailmasta hieman parempi paikka!